Povestea „troleibuzului avion” citită de un primar de Chișinău

Cui i-a fost adresat LIVE-ul primarului de azi dimineață (materialul se pare că nu a fost filmat azi)? Evident că nu persoanelor care circulă cu transportul public și nu electoratului din Chișinău. Grupul țintă au fost cei ce merg cu automobilul personal, care văd transportul public din exterior, dar și cetățenii din afara capitalei, care văd imagini cu transportul public din Chișinău pe pagina oficială a primarului și nu cunosc cum se călătorește în realitate. 

Pentru că lumea care merge cu troleibuzul și autobuzul prin oraș, cunoaște din propria experiență că aer condiționat există doar în câteva unități de transport, iar așa-zisul „troleibuz numit avion” o să-l vezi rar, undeva pe bulevardul central. ✈

Eu personal, de la începutul sezonului cald am mers doar o singură dată într-un troleibuz cu aer condiționat și odată cu unul în care era pornit ventilatorul ce învârtea mirosul de transpirație și ciorapi. Probabil că pentru a merge cu un troleibuz mai modern trebuie să mă mut cu traiul în alt sector. 

Apropos, voi tot ați observat că pentru producția „peliculei” au fost aduse special autobuze în parcarea troleibuzelor? Tot acest spectacol este făcut cu scopul de a justifica majorarea tarifului pentru călătoria cu transportul public din mun. Chișinău și de a acoperi faptul că la Regia Transportul Electric din Chișinău și la Parcul Urban de Autobuze nu a fost făcut audit financiar, procedură după care probabil că vor fi descoperite lucruri interesante. 

O săptămână frumoasă să aveți și cât mai multe întrebări să vă puneți atunci când vi se arată așa povești. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *