Transportul public din Chișinău – „jeg verbal”

Practic în fiecare troleibuz în care am urcat ultima săptămână pute. Barele sunt lipicioase. Aer condiționat nu-i, ai noroc dacă deschizi geamul și nu ți-l închide cineva pe care-l suflă. 

Troleibuzele stau în ambuteiaje, circulă rar, iar când ajung în stații sunt ticsite. Uneori de nevoie trebuie să chemi taxi sau să mergi pe jos spre lucru/casă. 

Vin căldurile și nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în transportul public din Chișinău. Mă întreb, dacă tot nu le reușește să îmbunătățească cât de cât serviciile pentru transportul public, oare să spele și să dezinfecteze unitățile de transport chiar nu-i posibil?

Acum port masca pentru că pute-n troleibuz. 

Mâine se planifică să fie majorat prețul la 6 lei pentru călătoriile cu transportul public. Da da, pentru acel transport puturos, care arată frumos numai la televizor. 

Dacă tot se dorește o creștere a tarifului, măcar să fie asigurate cât de cât condițiile. 

Invit toți angajații Primăriei, inclusiv primarul, să meargă cu transportul public spre muncă și casă. Să stea dimineața cu fața lipiți de sticla troleibuzului nespălat, la amiază să viziteze șantierele mergând cu troleibuzele în care e saună, iar seara să savureze din mirosul de transpirație și aburi de alcool. 

Smăscuzați de acest jeg verbal, dar era nevoie de o descărcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *